Sökning efter dimension
Däck Goodyear bil

Däck Goodyear

Goodyear är en tillverkare med över hundra års erfarenhet som känner däck tillverknings tekniken utantill. Goodyear har varit bakom flera viktiga innovationer i sektorn. Till exempel OptiGrip som minskar däckbromssträckan med 20%. Efficient som minskar friktion med 13%, och vinterdäcken Ultra Grip Performance 2 som minskar bromssträckan med 13% på isen. Innovation är Goodyears främsta ambition. Med ett team av kompetenta och motiverade ingenjörer, är avdelningen för forskning och utveckling särskilt effektivt och har stora resurser. Alla Goodyear däck har skapats tack vare fördjupad teknisk och vetenskaplig forskning som syftar till att säkerställa högsta kvalitet.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

Varumärkets teknologier Goodyear

Power Cushion

Power Cushion
Karkass och slitbana är stabilt kopplade.
Extremt exakt körning på torr väg.

ActiveBraking

ActiveBraking
Med ActiveBraking-teknologin ökas markkontaktytan och bromsningen förbättras. Med denna process visar däcket Eagle F1 Asymmetric 2 mycket bättre resultat än sina konkurrenter som ändå är marknadsledare, med en bromssträcka som är tre meter kortare på våt väg och två meter kortare på torr väg.

Bränslebesparing

Bränslebesparing
EfficientGrip presenterar en innovativ gummiblandning och en lätt konstruktion som gör att den kräver mindre energi. I kombination med FuelSaving Technology hjälper den till att spara bränsle och minska dess förbrukning och CO2-utsläpp.

Aktiv CornerGrip

Aktiv CornerGrip
Kopplat med Active CornerGrip-teknologin, leder denna gummiblandning från tävlingsvärlden till ett högkvalitativt grepp och dragkraft. Tack vare ett däck som är speciellt anpassat till vikten av en SUV, är det synonymt med dynamisk körning.

Impulskontrollförening

Impulskontrollförening
En större mängd kisel har tillsatts till gummiblandningen.
Bromssträckan förkortas på både torr och våt vägbana.

SealTech

SealTech
SealTech-teknologin gör det möjligt att täta punkteringar upp till 5 mm i diameter på slitbanan. Det är därför inte längre nödvändigt att byta däcket i brådskan eftersom det är möjligt att fortsätta köra tack vare denna anordning.

Adaptive SipeGrip

Adaptive SipeGrip
UltraGrip Performance 2-teknologin ger utmärkt prestanda, särskilt på vintern. Den har en gummiblandning som kan behålla bra grepp vid mycket kallt väder. Dess sågtandade spår garanterar dragkraft i backar och kvalitetsacceleration. I kombination med Adaptive SipeGrip-teknologin ökar denna anordning greppet och förbättrar bromsningen på packad snö och is.

3D BIS Technology®

3D BIS Technology®
Med Goodyear 3D BIS Technology®, bromssträckorna är kortare och vinterprestanda är utmärkt.

Tråd Optimal Prestanda

Tråd Optimal Prestanda
Teknologin Tread Optimal Performance gör det möjligt att övervaka däckslitage och bättre kontrollera det.

SilentArmor

SilentArmor
Goodyear SilentArmor-tekniken garanterar en säker körning på svåra terränger tack vare dess förstärkta sidor som förbättrar motståndskraften mot snitt och punkteringar.

MultiControl Ice

MultiControl Ice
En större grepp och bättre väghållning på is uppnås tack vare MultiControl Ice-teknologin som erbjuder en optimerad kontakt av dubbar med marken.

SmartWear

SmartWear
Tack vare sina nya gummiblandningar och spår som visar sig allteftersom det slits, erbjuder SmartWear-teknologin däcket bättre motståndskraft och längre hållbarhet.

SoundComfort-teknik

SoundComfort-teknik
Genom att täcka det inre däckväggen med polyuretanskum, erbjuder SoundComfort-teknologin en ljudreduktion på upp till 50 % inuti kupén. Däckets prestanda behåller en liknande kvalitet.

SlitageKontroll

SlitageKontroll
Kortare bromssträckor på våt vägbana och lägre bränsleförbrukning garanteras av WearControl Technology-enheten.

ActiveGrip

ActiveGrip
En jämn fördelning av trycket på däcket, optimerade prestanda och förbättrad väghållning garanteras av ActiveGrip-teknologin.
LiveChat
Whatsapp Messenger