Sökning efter dimension
Däck Alliance bil

Däck Alliance

ATG K.K. är ett helägt dotterbolag till The Yokohama Rubber Co. Ltd., Japan. ATG K.K har sitt säte i Japan, med dotterbolag strategiskt placerade runt om i världen. ATG K.K och dess dotterbolag kallas gemensamt för Alliance Tire Group (ATG).

ATG är en av världsledarna inom offroad-däck. De äger tre globalt kända varumärken: Alliance, Galaxy och Primex. Dessa varumärken är välkända inom OHT-segmentet (Off Highway Tire = Offroad-däck) i många delar av världen och har gradvis samlats under ATG:s flagg.

De är kända för sin förmåga att tillhandahålla kunder, både på eftermarknaden och för originalutrustning, däck designade för specifika applikationer. Från fält till gruvor, via fabriker och skogar, erbjuder ATG lösningar för de mest skiftande behov.

ATG finns i över 120 länder på 6 kontinenter och hade en global omsättning på över 630 miljoner dollar 2018.

ATG har 3 produktionsanläggningar, en i Hadera i Israel ("ATI") och två i Indien ("ATC"): en i Tirunelveli, i delstaten Tamil Nadu och en annan i Dahej, i Gujarat. Dessa produkter tillverkas enligt strikta kvalitetsnormer som gäller för alla ATG-produkter.

ATG har internationella forsknings- och utvecklingscentra i Israel, Nordamerika och Indien. Tack vare den strategiska placeringen av dessa centra kan ATG förstå behoven hos bönder, entreprenörer och andra användare av deras produkter i varje region i världen, vilket stärker deras mål att alltid tillhandahålla skräddarsydda lösningar, anpassade till varje specifikt behov. Detta har lett till att ATG:s varumärken har blivit favoriter bland originalutrustningstillverkare över hela världen.

Däck för Bil / Personbil

Sommar
LiveChat
Whatsapp Messenger