Sökning efter dimension
Däck Antares bil

Däck Antares

Namnet "Antares" kommer från en enorm röd stjärna i skorpionens stjärnbild i galaxen – på grund av dess utmärkta slitstyrka, perfekta anpassningsförmåga till underlaget och egenskaper som liknar skorpionens.

Antares – synonym med slagkraftig aggressivitet och uthållighet.

Antares – en hel varumärkesfilosofi som starkt går framåt, med mod och utan rädsla. Tack vare många år av forskning och teknologisk utveckling har Antares-däcken nått sin högsta nivå av anpassningsförmåga samt den överlägsenhet som ger dem deras regelbundna och pålitliga prestanda. Antares är en ny kraft inom däckindustrin med en mycket stark vitalitet som representerar framtiden. Antares har: varumärkets ursprungliga fördelar, slitbanemönster med kvalitativ teknologi och innovativ design.

Antares – för att skapa en ny däckmodell i världen, med en innovativ teknologi och ett effektivt forskningscentrum som leds av ett professionellt team angeläget om att hela tiden öka sin kapacitet för teknologisk innovation och förbättra produkterna när det kommer till slitage, säkerhet och bekvämlighet, för att vinna fordonsägarnas förtroende världen över. Antares-däck täcker redan en mängd däck för medelstora fordon och premium fordon, terrängdäck, däck med ultrahög prestanda, vinterdäck och anti-punkteringsdäck.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

4 säsonger

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

LiveChat
Whatsapp Messenger