Sökning efter dimension
Däck Compasal bil

Däck Compasal

Genom att förlita sig på däcktillverkaren Haoua, baserade i Weifang, Shandong, positionerar sig Qingdao Compasal Tire Co som det företag som ansvarar för utveckling och försäljning av däck av märket COMPASAL i hela världen, med 100 % exklusivitet. Det är huvudsakligen specialiserat på konstruktion och leverans av alla typer av radiella däck, vare sig det gäller personbilar, SUV, lätta eller tunga lastbilar, bussar och andra fordon.

Med stor popularitet både på den lokala och internationella marknaden har Compasal etablerat sig som ett förstklassigt kinesiskt märke. Märket COMPASAL har stora sortiment av PCR, LTR; A/T, H/T, M/T, VAN och TBR-däck. Alla modeller är framtagna av ett duktigt forsknings- och utvecklingsteam enligt de senaste kraven på marknaden.

Compasal uppfyller kvalitetsnormer som är godkända i hela världen, så som DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001, ISO/TS16949, etc. Alla däck är tillverkade med hjälp av förstklassig utrustning och inom ramen för ett strikt kvalitetsstyrningssystem för att säkerställa största möjliga stabilitet.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

4 säsonger

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

Sommar
LiveChat
Whatsapp Messenger