Sökning efter dimension
Däck Continental bil

Däck Continental

Continental är en av de största tyska tillverkarna av däck för kompakt, mid-range och lyx bilar. Continental rankas på fjärde plats i världen. Continental gör till en hederssak att utveckla däck som kombinerar säkerhet, innovation och hållbarhet.

Idag är mer än en tredjedel av bilarna utrustade med Continental däck. Med över 140 års erfarenhet och kunskap, har Continental byggt ett grundmurat rykte i hela världen.

Tillverkaren ligger bakom många innovationer som djupt förvandlande däckbranschen. För att behålla sin position som marknadsledare investerar Continental kraftigt i forskning och utveckling av high-end produkter.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

Varumärkets teknologier Continental

ContiSeal

ContiSeal
Continental har utvecklat ContiSeal™-teknologin som fungerar genom tillfällig tätning om slitbanan blir punkterad. Alla punkteringar orsakade av en extern enhet som en spik kräver inte längre att fordonet stoppas eller att däcket omedelbart byts ut. Observera att tätningen fortfarande är effektiv även om det främmande föremålet kastas ut.
Hur fungerar det? Ett däck som drar nytta av ContiSeal™-teknologin har sin slitbana belagd med en tätande substans med en tjock och klibbig konsistens effektiv på 80 % av punkteringarna. Kompatibla med vilken fälg som helst, är ett däck som innehåller denna innovativa teknologi märkt på sidan med ContiSeal™-symbolen.

Force Vectoring

Force Vectoring
Den nya däcket Sport Contact 6 innehåller Force Vectoring-teknologi definierad av en ny slitbanedesign som ger betydligt förbättrad däckstabilitet, samt ökat dränering av överskottsvatten genom en utvidgning av spår och fåror, vilket kraftigt minskar risken för vattenplaning.

ContiSupportRing (CSR)

ContiSupportRing (CSR)
Tack vare CSR eller ContiSupportRing, kan ett fordon nu fortsätta sin färd om det drabbas av en punktering.
Principen är grundläggande: ett traditionellt däck och fälg bär en lätt rostfri stålkant på ett flexibelt stöd.
ContiSupportRing är helt utformad för traditionella fälgar och däck med breda sidor och profiler.

ContiSilent ™

ContiSilent ™
Continental har utvecklat ContiSilent™ teknologin för att minska däckens ljudemissioner. Inre buller dämpas kraftigt oavsett vägytan, genom en polyuretanskum som fungerar som en absorberare, som finns inuti slitbanan via ett lim. Observera att temperaturer inte påverkar strukturen på detta skum.

TractionSkin

TractionSkin
Den innovativa däckytan TractionSkin utmärker sig genom ett slitbanemönster vars mikroråhet förbättrar greppet på vägen. Inslipningen är nästan helt borttagen genom användningen av en innovativ formbeläggning som eliminerar behovet av formfrigörande medel.

Handgjord i Tyskland

Handgjord i Tyskland
Större delen av våra radialdäck har tillverkats i Korbach vid Eder-sjön i Tyskland, och det har varit så i årtionden, och är resultatet av ett passionerat arbete utfört av experter med många olika kompetenser. Glöm inte det!

EasyHandling

EasyHandling
EasyHandling-teknologin bevarar däckets fina hanterbarhet även om motorcykeln tar emot mycket höga gyroscopiska krafter, som vid branta kurvor. I alla situationer som uppstår, är körförmåga och vägkänsla verkligen maximerade.

ZeroDegree

ZeroDegree
Den perfekta stabiliteten vid hög hastighet säkerställs av stålbältet på noll grader.

GripLimitFeedback

GripLimitFeedback
Kommunikationen mellan föraren och däcket ökas ytterligare genom den innovativa teknologin GripLimitFeedback som möjliggör tidigare återkoppling i situationer med maximal lutning för att garantera mycket bättre kontroll- och säkerhetsnivåer.

RainGrip

RainGrip
Wet Grip-blandningen innehåller ännu mer kisel för att uppnå maximalt grepp på våta vägar samt ökad körsträcka.

MileagePlus

MileagePlus
MileagePlus-teknologin innehåller en förening som ökar kilometerantalet märkbart samtidigt som den bibehåller en exceptionell hanterbarhet.

Multigrip

Multigrip
MultiGrip erbjuder däcket ett progressivt grepp med en unik blandning som skapas under produktionsskedet genom en kontrollerad däckbakningsoperation.

Continental intelligenta däcksensorer

Continental intelligenta däcksensorer
Continental däcksensorer är hjärtat av Continentals två digitala däckövervakningssystem, ContiPressureCheck™ och ContiConnect™. De intelligenta sensorerna mäter kontinuerligt temperaturen och lufttrycket inuti däcket, och tillhandahåller data som kan visas på din instrumentpanel, vare sig det är inne i förarens hytt eller på en webbportal för att övervaka hela flottan. Conti CrossTrac-däcken är av utmärkt kvalitet. Ditt företag har en komplett lösning, eftersom de passar perfekt till Continentals digitala däckövervakningssystem.
LiveChat
Whatsapp Messenger