Sökning efter dimension
Däck Dunlop bil

Däck Dunlop

Märket Dunlop inledde sin verksamhet inom däcktillverkningen 1888. Gruppen har tillverkat och marknadfört många high-end produkter över hela världen. Idag är Dunlop välkänt i hela världen.

Koncernen har långt varit känd och berömd för sin då unika expertis, den har tre avdelningar för forskning och utveckling som enbart jobbar med förbättring och innovation av Dunlop-däck .

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

4 säsonger

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

4 säsonger

Varumärkets teknologier Dunlop

LJUDBÄRARE

LJUDBÄRARE
För en trevligare körning som inte förlorar något av sin effektivitet, lita på en teknologi som minskar den inre ljudnivån med 50 %. Hemligheten? Ett lager av högkvalitativt polyuretan på insidan av däcket.

DUAL SILICA

DUAL SILICA
För bättre acceleration och minskat slitage, lita på denna Dual Silica-blandning av två typer av kisel.

MAXIMUM FLANGE SHIELD (MFS)

MAXIMUM FLANGE SHIELD (MFS)
Fälgskyddet garanteras av Dunlop MFS-systemet (Maximum Flange Shield) och dess gummiprofil som löper runt däckets omkrets, vilket skapar en buffertzon.

JLB (BANDAGE UTAN FOG)

JLB (BANDAGE UTAN FOG)
Med sin hybridbeläggningsteknologi, tillåter det sömlösa nylonbandet med 0° lager att minska den cirkumferentiella deformationen vid hög hastighet.

SILICA-PLUS

SILICA-PLUS
Hämtar sin inspiration från motorsport, är Silica-Plus gummiblandningen för slitbanan en garanti för bättre väggrepp.

SPECIFIKT STÖDSYSTEM FÖR HÄLEN

SPECIFIKT STÖDSYSTEM FÖR HÄLEN
Njut av en mer exakt körupplevelse och maximal kontroll tack vare stödsystemet för häl. Den förstärkta länken mellan däcket och fälgen kommer att ge dig en oöverträffad känsla av vägen.

MULTI-LAMELLER

MULTI-LAMELLER
Gör dig redo att möta de svåraste vinterförhållandena tack vare det flerlamellära däcket. Utmärkt i såväl varierande som extrema förhållanden, de olika typerna av lameller passar alla typer av vinterväder.
LiveChat
Whatsapp Messenger