Sökning efter dimension
Däck GT-Radial bil

Däck GT-Radial

GT-Radial har 7 produktionsenheter i Kina och en fabrik i Indonesien som uppfyller de viktigaste internationnella kriterierna för kvalitet och säkerhet för produktion. GT-Radial tillverkar däck för Michelin och Nokian. GT-Radial erbjuder ett komplett utbud av däck för personbilar, lätta lastbilar och 4x4-fordon.

GT-Radial är nionde i världen vad gäller tillverkningen av däck av alla typer. GT-Radial har producerat däck för General Motor under många år. GT-Radial däck har alla de certifieringar som bevisar kvaliteten på produkten: ISO9001: 2000, ISO/TS16949:2002 och ISO14001 för miljön.

Över 500 personer på GT-Radial arbetar inom.forskning och utveckling.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

4 säsonger

Däck 4x4 / SUV

4 säsonger

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

Varumärkets teknologier GT-Radial

Mer än 60 års erfarenhet

Mer än 60 års erfarenhet
I över 60 år har Giti Tire, skaparen av varumärket GT Radial, utvecklats inom däckvärlden där det framstår som en av de globala ledarna. Giti Tire har över 35 000 medarbetare runt om i världen. Företaget har ultramoderna produktionsanläggningar i Kina och Indonesien. De marknadsför däck för personbilar, SUV, nyttofordon och lastbilar i nästan 70 000 försäljningsställen i över 130 länder. Välrenommerade bilmärken som Dacia, Renault, Peugeot och Citroën använder GT Radial-däck som originalutrustning. Detta element visar det förtroende dessa tillverkare har för våra produkter.
LiveChat
Whatsapp Messenger