Sökning efter dimension
Däck Kapsen bil

Däck Kapsen

Shandong Huasheng Rubber Co. är ett företag specialiserat på däckproduktion. Företaget är grundat 1994 och har en yta på 55 hektar i staden Guangrao, i närheten av Dongying i Shandongprovinsen. Det koncentrerar sig på miljövänlig däckproduktion för bilar och lastbilar med hjälp av ledande utrustning från Japan, Tyskland, USA och Italien. Tack vare stora resurser för forskning och utveckling, avancerad utrustning och teknik, exporteras TBR och PCR i Europa, USA, Mellanöstern, Afrika och Oceanien.

Sedan starten och i enlighet med devisen "Löftet att leverera kvalitetsdäck", samt genom förstärkt kvalitetskontroll och effektiviseringsstrategi genom bildandet av ett världsberömt märke, har Shandong Huasheng Rubber Co blivit ett modernt storskaligt företag som deltar i produktionen och försäljningen av bil- och lastbilsdäck.

TBR-produktionen har fått certifieringarna ISO 9001, GCC (Golf), SONCAP (Nigeria), DOT (USA), ECE (Europa), INMETRO (Brasilien). Fabriken som är avsedd för PCR tar upp en yta på 40 hektar. Tack vare avancerad teknologi och ett utländskt ingenjörsteam är det möjligt att producera radiella lastbilsdäck med stålstomme, personbilsdäck och skåpbilsdäck i alla storlekar. Den årliga produktionskapaciteten ligger på 3 500 TBR-delar och 15 000 000 PCR-delar, med över 100 storlekar och modeller.

Däck 4x4 / SUV

LiveChat
Whatsapp Messenger