245/35 R19 93W XL, MFS, 3PMSF - Ändra

Maxxis Premitra All Season AP3 245/35 R19 93W XL, MFS, 3PMSF

Kategori : Personbil 4 säsonger
D B B 71 dB
4.0 /5 (123 recensioner)
Maxxis Premitra All Season AP3 245/35 R19 93W XL, MFS, 3PMSF
Maxxis 245/35 R19 93W XL
71
Maxxis Premitra All Season AP3 245/35 R19 93W XL, MFS, 3PMSF
D B B 71 dB
i lager

Gratis leverans inom 72h

Pris per styck 1 897,29 kr

Egenskaper

Märke Maxxis
Modell Premitra All Season AP3
Dimension 245/35 R19 93W
Ändra den här dimensionen
Specificering XL, MFS, 3PMSF
Europeiskt Rating
D B B 71 dB
Kategori
Personbil 4 säsonger
Recensioner
4.0 /5 (123 recensioner)

Beskrivning

Den nya Premitra All Season AP3 från Maxxis är en logisk fortsättning på de väl etablerade produkterna på marknaden inom segmentet för alla årstider däck. Nästan 15 års forskning inom detta område och de erfarenheter som har dragits från detta gör detta däck till en produkt som har nått sin tekniska mognad. Det innovativa slitbanemönstret med en mycket modern stil är bara en av nyheterna med detta däck. Den nya gummiblandningen med en mycket hög halt av kisel i slitbanan ger enastående rullmotstånd och utmärkta broms- och väghållningsegenskaper på våta vägar. Detta däck innebär också ett tydligt framsteg när det gäller externt och internt rullbuller, för en mer bekväm och miljövänlig körning. Jämfört med föregående generation ger detta däck en betydligt tystare rullning. Premitra All Season är därför ett bra val för en trevlig körning året runt.

recensioner
Montering

123 kundrecensioner

4.0 av 5 stjärnor

Förbrukning 4.0 /5
Fuktig mark 4.0 /5
Torr mark 4.0 /5
Komfort 3.5 /5
Kvalitet/Pris 4.0 /5
Stabilitet 4.0 /5
Buller 3.5 /5
Livslängd 3.5 /5

Kundernas utvärderingar

För din information kontrolleras recensioner som lämnas på webbplatsen. Recensioner listas i kronologisk ordning.


- Väg - normalt

Utmärkt valuta för pengarna!


- Väg - Sportig - 5000 km

veľmi dobré pneumatiky, ktoré som už mal na iných vozidlách, veľmi dobrá priľnavosť na mokrom povrchu, trochu hlučné, prijateľná životnosť, veľmi dobrý pomer cena/výkon, odporúčam.


- Väg - normalt

Efter en månads användning finns det inget att klaga på dessa däck, bra grepp på våta vägar (snö vet jag inte), men något högre förbrukning. Jag ska se hur länge de håller, vilket kommer att avgöra om jag köper dem igen eller inte.


- Motorväg - normalt

Bra däck, testade omedelbart på 1200 km. Mindre ljud än mina tidigare däck. Leveransen tog längre tid än angivet. Livslängden fortfarande okänd, men du måste fylla i något


- Väg - normalt

Överlag bra grepp, bra prestanda i regn, att se på snön.


- Väg - normalt - 50000 km

Mycket bra däck, motståndskraftiga, bra väghållning oavsett vägtyp, men tenderar att bli mjuka i sommarvärmen, vilket påverkar väghållningen.


- Väg - normalt - 100 km

Hej, jag har nu alla fyra hjul monterade med dessa Maxxis Premitra helårsdäck. Jag är mycket positivt överraskad både på torra och våta vägar. Det har regnat i 2 månader där jag bor. Beteendet är mycket bra, liksom bromsningen. Ljudet är praktiskt taget obefintligt. Ingenting att klaga på, jag rekommenderar dem.


- Väg - normalt - 500 km

Jag hade tidigare haft Maxxis-däck. Dessa är också som förväntat. Det är inget fel på dessa däck. Det fanns emellertid vissa problem med leveransen. Leveransen började snabbt men stod sedan stilla i 13 dagar utan synlig framsteg i GLS-lagret. Jag har handlat med Bandenleader tidigare, och leveransen var smidig. Jag anser att detta är en oförutsedd händelse.


- Väg - Sportig

Utmärkt valuta för pengarna Även bra på Ibiza trots långa dagliga 200 km lång livslängd Bra förbrukning Bättre i snö än Hankook i cept vinterdäck Även mitt nästa fordon kommer att få dem. Goodyear-däck har bara en något lägre förbrukning. Bokningen kan förbättras, min valda återförsäljare hade ett annat pris och visste inte något om det, men det löste sig ändå snabbt.


- All terräng - normalt

Helt nöjd


Se fler recensioner

Betygsätt detta däck

För att ge återkoppling om Maxxis Premitra All Season AP3, måste du logga in.

LiveChat
Whatsapp Messenger