Sökning efter dimension
Däck Michelin bil

Däck Michelin

Michelin är en av de största aktörerna på den internationella däckmarknaden. Känt över hela världen för kvaliteten och enastående prestandan av sina produkter, Michelin har nåt framgång vid ett flertal tillfällen i Formel 1 och andra bilmästerskap av hög nivå. Michelin är också tillverkaren som har fått flest utmärkelser världen över. Dessutom har Michelin stor ekonomisk vikt, vilket tillåter märket att utveckla däck med innovativa egenskaper och innovativ teknik.
Tillverkaren startade sin verksamhet i staden Clermont-Ferrand och har producerat över 3500 däckmodeller för prestigefyllda fordon. Michelin utrustar också med OE-däck många biltillverkare som Audi, BMW, Mercedes, Ferrari, Lamborghini ... Tillverkningen sysselsätter mer än 112.000 personer och det finns 69 produktionsanläggningar i 18 länder.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

Varumärkets teknologier Michelin

Premium Touch Finish

Premium Touch Finish
En sammetsintryck på den synliga sidan av däcket förskönar ditt fordon.

Originalmontering

Originalmontering
Michelin-däcken är originalmonterade på fordon från de största bilmärkena, en symbol för värde, kredit och förtjänst.

Acorus

Acorus
Michelin Acorus är en teknisk innovation designad för att optimera absorptionen av stora stötar utan att skada bil, fälgar eller däck.

Akustisk

Akustisk
Michelin Acoustic sänker märkbart bulleremissionerna och förbättrar därmed betydligt körkomforten i kupén.

Track Connect

Track Connect
Michelin Track Connect-teknologin skickar statusen för fordonets däck till din smartphone för en mer regelbunden uppföljning.

ZP Däck

ZP Däck
Däcken ZP är designade för att utrusta fordon av märkena BMW, Mercedes, Cadillac och Dodge, och för att möjliggöra fortsatt lugn körning i händelse av punktering, upp till 80 km om hastigheten hålls på högst 80km/h. Ett punkterat ZP-däck kan repareras vid ett enda tillfälle och endast av en professionell.

Selfseal

Selfseal
Michelin Selfseal-teknologin ger däcket förmågan att självförsegla, att omedelbart täppa till ett hål som skapats genom mötet med ett vasst föremål.
LiveChat
Whatsapp Messenger