Sökning efter dimension
Däck MRF bil

Däck MRF

MRF:s historia är verkligen anmärkningsvärd. Vad som började som en gummibollsfabrik med ett kapital på 14 000 rupier på 40-talet är nu ett företag värt flera miljarder rupier som producerar kvalitetsdäck som används över hela Indien och i hela världen, och som diversifierar sig inom många andra sektorer, såsom färger och beläggningar, leksaker, motorsport och cricketutrustning.
MRF föddes i den blygsamma baracken i Madras som hyste dess första rudimentära enhet för tillverkning av leksaksballonger, skapad av KM Mammen Mappillai 1946. Det var först 1952 som han ändrade kurs och vände sig till tillverkning av gummiband.

Så började hans fantastiska uppgång till den oomtvistade ledaren inom däckindustrin. I början av 60-talet exporterade MRF sina kvalitetsdäck till utländska distributörer i många länder och snart bekräftade företaget sin internationella närvaro i 65 olika länder - med däckproduktion i 8 anläggningar spridda över mer än 180 hektar, med ett starkt nätverk av över 4000 återförsäljare och 180 olika kontor.

MRF är känt för sitt engagemang för kontinuerlig kvalitetsförbättring och kundnöjdhet. Den har vunnit JD Power-priset inte bara en gång, utan 12 gånger hittills. Den har också vunnit TNS- och CAPEXIL-priserna som belönar den mest pålitliga däcktillverkaren i Indien. MRF:s passion för motorsport återspeglas i dess engagemang i racing, karting, rally och olika evenemang. Dess team har två gånger vunnit det prestigefyllda Asien-Stilla havet Rally Championship och i internationella mästerskap är MRF:s FIA-godkända kartingdäck det föredragna valet för tävlande.

Däck 4x4 / SUV

LiveChat
Whatsapp Messenger