Sökning efter dimension

Nokian Nordman RS2 SUV

Kategori : 4x4 vinter
Nokian Nordman RS2 SUV ::dimension::
Från 1 750,69 kr

4 /5 (1 recensioner)
Se dimensionerna

Gratis frakt Bästa pris I lager

Nokian Nordman RS2 SUV är ett slitstarkt dubbfritt vinterdäck, designat för nordisk vinter; det behåller sitt grepp i alla väderförhållanden. Mönstret på slitbanan och innovationerna i sammansättningen av slitbanan, testade under krävande användningsförhållanden, placerar den balanserade och bekväma Nokian Nordman RS2 SUV i toppen av sin kategori.

Fickformade lameller på detta pålitliga SUV-vinterdäck säkerställer ett fast grepp på vägen. Bromsförstärkare på slitbanans block förbättrar effektivt däckets grepp vid bromsning, särskilt på snöiga ytor. Alla däckstorlekar på den robusta Nordman RS2 SUV har en dubbel robust struktur som är anpassad för SUV-användning. Gummiets sammansättning, designad för mångsidig användning på SUV:er, förbättrar också hållbarheten och säkerheten på vintern.

Storleksvalet för den nya produkten riktar sig till något äldre SUV:er, med fälgar från 16 till 18 tum. Urvalet erbjuder också flera specialprodukter märkta XL för maximal lastkapacitet. Försäljningen av Nokian Nordman RS2 SUV börjar våren 2015.

För moderna SUV:er och krävande vinteranvändning rekommenderar vi testvinnaren Nokian Hakkapeliitta R2 SUV. Det mångsidiga storleksvalet för denna regel för krävande förhållanden i norr inkluderar fälgstorlekar från 15 tum till 21 tum, vilket täcker mindre och större SUV:er.

Dimensioner
recensioner
LiveChat
Whatsapp Messenger