235/60 R18 107V XL, 3PMSF - Ändra

Nokian Seasonproof SUV 235/60 R18 107V XL, 3PMSF

Kategori : 4x4 4 säsonger
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 recensioner)
Nokian Seasonproof SUV 235/60 R18 107V XL, 3PMSF
Nokian 235/60 R18 107V XL
69
Nokian Seasonproof SUV 235/60 R18 107V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
i lager

Gratis leverans inom 72h

Pris per styck 2 351,69 kr

Egenskaper

Märke Nokian
Modell Seasonproof SUV
Dimension 235/60 R18 107V
Ändra den här dimensionen
Specificering XL, 3PMSF
Europeiskt Rating
C B A 69 dB
Kategori
4x4 4 säsonger
Recensioner
4.0 /5 (26 recensioner)

Beskrivning

Perfekt lösning för förare som inte vill byta däck regelbundet, Nokian Seasonproof SUV är optimalt varje dag på året och ger dig stor säkerhet.
Tillförlitlig under snöiga och leriga dagar och erbjuder felfria prestanda samt en mycket avkopplande körning på sommaren, detta året-runt-däck visar sig vara hållbart.

Beskrivning
recensioner
Montering

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Nokians innovation Season Sense integrerar tre tekniska framsteg för att optimera däckens prestanda: en specifik lamelleringsteknik, ett riktat mönster för slitbanan och en avancerad gummiformulering. Dessa egenskaper möjliggör ökad anpassningsförmåga och säkerhet på snö och våta ytor. Nokian har utvecklat en multifunktionell lamellering och ett riktat slitbanemönster för att möta dessa behov. Designen av de nya "all-säsong" avloppskanalerna främjar eliminering av vatten och lera, medan tillsatsen av kisel i gummiblandningen garanterar stor hållbarhet, optimalt grepp på våta ytor och minskat rullmotstånd.

Slitageindikator för däck

Slitageindikator för däck
Däcket Nokian Seasonproof SUV är utrustat med ett system som varnar bilföraren om behovet av att byta däck. Detta system, kallat Slitageindikator, visar det återstående gummidjupet i millimeter och siffrorna bleknar gradvis allteftersom däcket försämras. För att upprätthålla säkerheten under vintersäsongen rekommenderas att däckets spår mäter mellan 4 och 5 millimeter. Så länge däcket behåller minst 4 millimeter spår, förblir snöflingikonet synligt. När denna ikon inte längre är synlig, innebär det att det är dags att byta däck för att bevara säkra körförhållanden.

Sommareffektivitet och säkerhet på vintern

Sommareffektivitet och säkerhet på vintern
Den omarbetade designen av däckets slitbanemönster optimerar prestanda för sommarsäsongen. Vi ser betydande förbättringar när det gäller bromsning på våt och torr vägbana, tack vare specifikt utformade spår som minskar det nödvändiga stoppavståndet och ökar säkerheten i kurvor genom att ge mer grepp och kontroll. Dessutom säkerställer snöelementen, som är placerade mellan slitbanans sektioner, ett bättre grepp på snön, både vid bromsning och acceleration, och ökar säkerheten vid körning på färsk snö eller olika typer av lösa ytor.

Stabilitet och hanterbarhet för mångsidig användning av SUV:er

Stabilitet och hanterbarhet för mångsidig användning av SUV:er
Axelregionerna på Nokian Seasonproof SUV har specifikt anpassats för användning på sportutrustade fordon (SUV).
Stödet för blocken på slitbanan säkerställer stabilitet, medan den centrala zonen med anpassade slitbana-block och lamellering erbjuder optimala prestanda, oavsett väderförhållanden.
För bilister innebär detta en känsla av stabilitet på vägen, samt exakt hantering på vägar som är våta av regn eller snöiga på vintern.
LiveChat
Whatsapp Messenger