195/55 R15 89H XL, 3PMSF - Ändra

Nokian WR D4 195/55 R15 89H XL, 3PMSF

Kategori : Vinter personbil
C B A 69 dB
4.0 /5 (429 recensioner)
Nokian WR D4 195/55 R15 89H XL, 3PMSF
Nokian 195/55 R15 89H XL
69
Nokian WR D4 195/55 R15 89H XL, 3PMSF
C B A 69 dB
i lager

Gratis leverans inom 72h

Pris per styck 1 244,89 kr

Egenskaper

Märke Nokian
Modell WR D4
Dimension 195/55 R15 89H
Ändra den här dimensionen
Specificering XL, 3PMSF
Europeiskt Rating
C B A 69 dB
Kategori
Vinter personbil
Recensioner
4.0 /5 (429 recensioner)

Beskrivning

Nokian-däcket WR D4 195/55 R15 89H (XL, 3PMSF) utgör ett riktmärke inom kategorin vinterdäck. För vissa dimensioner har det fått betyget A för väggrepp på vått underlag. Det är en prestation för ett vinterdäck.

Beskrivning
recensioner
Montering

DSI OCH WSI INDICATORER

DSI OCH WSI INDICATORER
Att köra under vinterförhållanden kräver hög däckkvalitet för att ske i total säkerhet. Driving Safety Indicator är ett slitageindikator som ligger på slitbanan. Frukt av Nokian Tyres forskning, förbättrar det säkerheten under den kalla säsongen. Winter Safety Indicator, eller WSI, vars symbol är en snöflinga, är i sin tur en vinter säkerhetsindikator. Siffrorna som pryder mitten av däcket anger djupet på huvudspåret som uttrycks i millimeter. Däckets progressiva slitage gör att siffrorna gradvis försvinner. WSI försvinner inte förrän spårdjupet når 4mm, men när snöflingan inte längre är synlig, måste du absolut köpa nya snödäck för att säkerställa säkerheten på vägen.

KÖRNINGSNÖJAKTIGHET

KÖRNINGSNÖJAKTIGHET
En viktig och solid central räffla pryder den mellersta regionen av däcket. Dess lameller täcker inte hela bredden, vilket resulterar i en ökning av precisionen och förstärker kontrollen över hanterbarheten.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica är en gummiblandning bestående av naturligt gummi, men också av kisel och rapsolja. Den unika fördelningen av partiklar ger däcket optimalt grepp på snö och i regn. Denna innovativa blandning förbättrar också stabiliteten i körningen samt reaktionen på däckets förändringar. Kvaliteten och volymen av de använda materialen behåller däckets utmärkta prestanda i vintergrepp, även vid intensiva temperaturförändringar eller efter många kilometer. Fordonets bränsleförbrukning minskar avsevärt genom den drastiska minskningen av rullmotståndet.

PRESTANDA DÄCK PÅ SNÖ

PRESTANDA DÄCK PÅ SNÖ
På varje sida av den centrala ribban, visar gummiblocken en hög densitet av skulpturer, varannan lamell håller sig växelvis till vänster och sedan till höger. Grupperade i tre, är blocken utrustade med förstärkningar i botten av spåren. Dessa "Handling Supports" ger ökad manövrerbarhet.

OPTIMERADE DÄCK NOKIAN

OPTIMERADE DÄCK NOKIAN
De fantastiska grepp- och hanteringsförmågorna hos däcket möjliggörs eftersom varje block samt varje lamell i mönstren har en specifik form och en väldefinierad funktion.

SNÖRIK COMPRESSOR ABUNDANT

SNÖRIK COMPRESSOR ABUNDANT
De oregelbundna fasningarna på axelblockens väggar binder till markytan vilket möjliggör förbättrad grepp i kurvor såväl som i djup snö.

POLERADE SPÅR

POLERADE SPÅR
De släta spåren förbättrar dräneringen av vatten i form av snö eller lera.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
Lutningen på bakkanten av de gummiblocken är utformad för maximal dränering av vatten och lera ur spåren.

RIGIDA MANÖVRERBARHETSSTENAR

RIGIDA MANÖVRERBARHETSSTENAR
Stiff Handling Blocks gummiblock har imponerande mönster som optimerar greppet och smalnar av mer och mer mot axeln. Detta ökar greppet på snöiga vägar och körprecisionen. En kraftfull mönsteraktivator är placerad i mitten av axelblocken. Den gör det möjligt att maximera dessa blockens åtgärd under acceleration och retardation, det vill säga när det är absolut nödvändigt att kunna lita på ett felfritt grepp.

Tyst Sidoväggsteknologi

Tyst Sidoväggsteknologi
Silent Sidewall Technology är ett system som är inriktat på en specifik region av däckets sida och som möjliggör att bryta vibrationer och ljud som sänds ut av slitbanan i samband med marken. Denna teknologi minimerar alltså bullret, för en mycket mer behaglig körning.
LiveChat
Whatsapp Messenger