Sökning efter dimension
Däck Pirelli bil

Däck Pirelli

Pirelli är en italiensk tillverkare som inom bara några år blivit ledande på internationella däckmarknaden . Pirelli grundades 1872 och är noterat på Milanobörsen sedan 1922. Pirelli utmärker sig genom sin långa industritradition, som alltid har lyckats kombinera innovation med produktkvalitet och nya förslag. I över ett sekel har Pirelli varit synonymt med innovation och högteknologi. Företaget har 19 tillverkningsenheter över hela världen och är verksamt i över 160 länder. Angelägen om att minska sin miljöpåverkan, har tillverkaren tagit fram en "grön prestation" för att fokusera på tekniskt avancerade produkter och tjänster med låg miljöpåverkan. Pirelli åtföljer Formel 1 sen många år.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

Varumärkets teknologier Pirelli

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revolutionerar körning efter punktering genom att skapa en ny generation av självreparerande däck som garanterar säkerhet och möjliggör fortsatt körning efter en punktering samtidigt som fullständig kontroll över bilen bibehålls.
Faktum är att med Seal Inside™-teknologin kan ett fordon vars däck har punkterats av ett externt objekt, i 85% av fallen fortsätta sin färd eftersom lufttrycket förblir intakt. Denna utveckling eliminerar därmed majoriteten av olyckssituationer orsakade av tryckförlust i ett punkterat däck.
Med ett Seal Inside™-däck lämnar inte en punktering dig strandad mitt i ingenstans: du kan åka hem för att byta ditt däck eller gå direkt till en verkstad.
Denna Seal Inside™-teknologi kan användas på alla fordon beroende på däckets storlek.

Fas 1
Det externa objektet, som en spik, omges av mastixen i däcket.
Fas 2
Om objektet stöts ut fyller mastixen gradvis hålet som objektet lämnar efter sig.
Fas 3
När objektet är helt ute ur däcket är hålet helt fyllt och förseglat, vilket förhindrar all tryckförlust.

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)
Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) möjliggör minskning av ljud som produceras av däcken vid kontakt med vägen. Rullningsljudet omfattar alla vibrationer som sänds ut i strukturen och som sprider sig i fordonet. Pirelli Noise Cancelling System™ gör det möjligt att öka förarens komfort genom att minimera detta rullningsljud.
Dessa vibrationer absorberas bokstavligen av Pirellis patenterade skum, vilket minimerar ljudet som når fordonets interiör, för en förbättrad komfort jämfört med traditionella däck.
Med Pirelli Noise Cancelling System™ är det två till tre decibel mindre utsläpp, vilket minst är två gånger mindre ljud inuti fordonet.
LiveChat
Whatsapp Messenger