Klicka här för att starta sökningen
Däck Speedways bil

Däck Speedways

Speedways Tyres är del av ett indiskt företag som är väl känt under namnet "Speedway Group". Företaget är ledande inom tillverkning av radiella däck, jordbruks-, industri-, och OTR-däck, rör och däcksidor, samt konventionell indisk gummi till för slitbanor. Det är baserat i industristaden Jalandhar i Indien sedan 40 år.

Speedways är fortfarande dotterbolag till Speedways Group och har etablerat sig som ledare på däckmarknaden för jordbruks- och industrifordon, med en produktion på ungefär 300 000 delar per år. Produktionen innehåller radiella däck för jordbruksmaskiner samt däck och slangar för lätta nyttofordon. Däcken används i Indien och levereras också till stora tillverkare av originalutrustning i Indien och Europa. Idag är företaget närvarande i över 75 länder i hela världen och det har även fått priset "CAPEXIL EXPORT AWARD" åtta år i rad för sin exceptionella exportprestanda.

Med tiden har företaget skapat en exceptionell företagskultur genom att förespråka olika principer och system inom HR-ledning, tillsammans med en arbetskraft på cirka 250 anställda. Speedway insisterar alltid på andan "gemensam nytta framför allt" och anser att dessa mål är att "ge kunder produkter av högre värde och tjänster som levereras med hjärtat". Företaget måste vägleda kunderna på ett ärligt och lojalt sätt för att vara värdigt deras förtroende. I kombination med en vetenskapligt driven utveckling kommer denna regel att hjälpa till att skörda frukten från en gemensam vinst, för alla, både professionella och användare.

Däck 4x4 / SUV

Sommar