Sökning efter dimension
Däck Superia bil

Däck Superia

Konstatera skillnaden och njut av en behaglig körning med Superia-däck av hög kvalitet. Moderna däck med avancerad teknik framtagna av europeiska och asiatiska ingenjörer, garanterar optimala resultat i termer av säkerhet, komfort och global prestanda. Däcken uppfyller internationella normer för kvalitet och prestanda och är certifierade i enlighet med internationella regelverk. Tack vare avancerade program gällande forskning och utveckling uppfyller Supera-däcken alla aktuella ambitioner från förare och fordon på den internationella däckmarknaden.

Superia-däcken är designade och tillverkade i enlighet med europeiska och internationella regelverk: E-mark, S-mark, REACH, M+S, 3PMSF (snöflingesymbol).

Certifieringen E-mark garanterar respekt av EU-normer eller internationella miniminormer (CEE-ONU - FN:s ekonomiska kommission för Europa) vad gäller dimensioner, belastning och hastighet. Certifieringen S-mark (ljudmarkering) indikerar att ljudnivån på däcken överensstämmer med europeiska och internationella standarder (CEE-ONU).

Regelverket REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals), som offentliggjordes 2007 begränsar användningen av kemiska substanser som har en negativ inverkan på människors hälsa och miljön. Markeringen M+S ("lera och snö) är ett meddelande från tillverkaren som indikerar att slitbanan och det använda materialet ger bättre körprestandan i lera och snö än däck med normal prestanda. 3PMSF-förordningen (snöflingesymbol inuti ett berg med tre toppar) kräver att snödäcket har en minimal prestanda när det gäller bromsning och grepp på snö.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

4 säsonger
LiveChat
Whatsapp Messenger