Sökning efter dimension
Däck Viatti bil

Däck Viatti

Viatti-däck tillverkas enligt den tyska teknikens exklusiva regler.
Viatti-däck placeras i mellanprisklassen och utformas i enlighet med europeiska kvalitetsstandarder. Detta nya varumärke kombinerar säkerhet och komfort. Deras däck har testats framgångsrikt många gånger och fått de bästa recensionerna.

Viatti-däck tillverkas enligt den tyska teknikens exklusiva regler. De passar perfekt för trafikförhållandena i Ryssland, till skillnad från produkterna från de flesta europeiska varumärken Deras tillverkare tog hänsyn till särdragen i lokala förhållanden redan i de tidiga utvecklingsstadierna, vilket resulterade i en helt ny produkt som garanterar exceptionell körkomfort i alla väder och vägförhållanden. Det beslutades att lokalisera deras produktion i Ryssland för att bättre säkerställa deras spridning över hela landet. Däckkomplexanläggningarna PAO Tatneft valdes som huvudplats för genomförandet av projektet. Viattis däckproduktionslinje är fullt utrustad med de mest avancerade tyska maskinerna, och produktionsprocessen är nästan 100 % automatiserad, vilket utesluter påverkan från den mänskliga faktorn.
Efter två års noggranna tester på olika typer av vägar i Europa och Ryssland presenterades Viatti-däck officiellt för allmänheten på Moskvas internationella bilmässa i augusti 2010.

Däck för Bil / Personbil

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

LiveChat
Whatsapp Messenger