Klicka här för att starta sökningen

Var montera dina däck ?

Montering av däcket på fälgen görs med professionella verktyg. Detta är en känslig operation som kräver särskild utrustning och utbildning. Det är viktigt att låta proffs ta ansvar. Det tar ungefär 10 till 15 minuter och mellan 10 till 25 euro för tid och kostnad per däck.

Oroa dig inte !

Kunder som köper för första gången sina däck på Internet är ofta rädda för att ha svårt att montera dem. De befarar att garagen vägrar eller att de blir dåligt motagna, så är det inte !

Däckförsäljning på Internet har blivit vanlig i hela Europa och garagen är vana att ta emot och montera däck för användarna. Det har blivit en rutin, det behövs inte känna någon obehag eller rädsla, eftersom alla garagen tjänar bra på monteringsverksamheten.

Vart skall man gå ?

  • Helst till en partner från websidan.

Däckbutiker på nätet har nätverk och passande partners som är vana vid att ta emot och montera däck för användarna. När användaren gör en beställning, får garaget ett mail som informerar honom om att han snart kommer att få däcken för kunden. Vid mottagandet av varorna, kan garaget kontakta kunden och bestämma en tid för installationen. Priserna som tillämpas av garaget är ofta uppdaterade och publiceras på webbplatserna.

  • I ett garage eller hos en koncessionär, icke-partner.

Du kan gå till ett garage för att montera dina däck köpta på Internet, förutsatt att garaget är utrustat med nödvändig materiel. Priset beror på var du går. Generellt varierar priset mellan 15 € och 25 € per hjul, inklusive balansering.

Vissa garagen eller koncessioner får tillämpa en överpris om du inte har köpt däcken från dem. Det är bäst att undvika dessa. Verkstäder med god vilja tar inte någon extra kostnad.

  • Hemma eller på kontoret : montering hemma

Sedan flera år, har montering hemma demokratiserats och erbjuder en optimal och mycket flexibel service för Internetkunder.

Med ett enkelt telefonsamtal, kan du boka tid med en mobil montör hemma, på din arbetsplats eller någon annan adress när det passar dig och inom aktionsradiet för den mobila stationen.

Vi har ett nätverk av mobila stationer över hela landet, som är redo att välkomna dig. Priset är inte högre än i en koncession eller garage för lika bra service.


Du är fri att montera dina däck köpta på Däck Leader där du vill.