Sökning efter dimension
Motorcykeldäck Anlas

Motorcykeldäck Anlas

Historik

Det turkiska företaget ANLAS grundades 1960 och började investera i lokal däckproduktion 1970. Produktionen startade officiellt 1976.

HR

ANLAS rekryterar tekniska team och kvalificerade produktionsteam. Erfarenheten som har förvärvats efter många års arbete inom däckindustrin gör att företagets alla anställda kan utbildas inom gummi och däck. Fyrtio års existens gör det möjligt för företagskulturen att stärka lagen.

ANLAS skapar band med sina återförsäljare och kunder direkt på fältet genom sina dedikerade säljteam på alla marknader. Säljarna kan ge feedback i realtid om de erbjudna produkternas kvalitet och prestanda.

ANLAS har arbetat för företagets framtid i många år genom ett stort antal återförsäljare i Turkiet och med en marknadsandel på 60 %,

Produktion

ANLAS-kontoret ligger i industristaden Düzsce, halvvägs mellan Istanbul och Ankara, vid korsningen mellan det transeuropeiska transportnätet och riksvägen.

Företaget har en total yta på 100 000 kvadratmeter platt mark, tillgänglig för alla önskemål om expansion. Den nuvarande fabriken och dess tillhörande byggnader upptar en sluten och täckt yta på 13 000 kvadratmeter.

På anläggningen finns även laboratorier för kemisk och fysisk testning av material och sammansättningar, samt ett testcenter där däck testas under utvecklingsfaserna och där kvaliteten på färdiga produkter verifieras.

De mest sålda profilerna

Väg / Sport

Skoter

Enduro

Trail

Cross / Trial

LiveChat
Whatsapp Messenger