DäckLeader : däckleverantör för professionella

DäckLeader erbjuder dig som är ett Företag möjligheten att dra nytta av rabatter vid inköp av dina däck på nätet. bil, motorcykel, quad, lastbil, industrimaskiner och jordbruk.

Du behöver helt enkelt bara öppna ett PRO-konto. För att godkänna ditt konto, behöver vi följande: dina bankuppgifter och registreringsblanketten för ditt företag. Öppnandet av ett PRO-konto kan endast göras för bolag som jobbar med däck.

Efter registreringsblanketten kontrollerats, kommer ditt konto att aktiveras och du kommer att få ett mejl med dina inloggningsuppgifter.

Däck grossist för professionella

Logga in


Har du glömt ditt lösenord?

Registrera din företagssida

För att begära att registrera ett PRO-konto och få rabatter vid inköp av däcken, klicka på knappen nedan. Att registrera ett konto tar mindre än 5 minuter.

Registrera ett PRO-konto

Tillgång till hela katalogen

Priser och tillgänglighet uppdateras flera gånger om dagen. Rabatter gäller för alla kategorier som finns hos DäckLeader.

Hantera ditt garages sida

Som monteringsstation och partner, DäckLeader ger dig möjlighet att kunna konsultera ditt garages hemsida när som helst och uppdatera den (priser, tidtabeller, adress och kontakt).

LiveChat
Messenger