Sökning efter dimension
Avancerad sökning
Alla
Välj alla Radera
0 / 14
Bekräfta

Billiga quad däck: stort däck val

DäckLeader har ett brett utbud av billiga quad däckmärken.

Använd välgaren for att hitta de bästa billiga däck som är anpassade till din quad och få råd och expertis från vårt team. Från lätta lastbilar till tävlings quad och lastbilar, garanterar DäckLeader att du hittar de bästa däcken för din quad.

Märklista

Fritids-/bandäck

Fritidsdäck till fyrhjuling är i allmänhet avsedda för fyrhjulingar som bara används ibland. Det ger bra valuta för pengarna och mycket uppskattad körkomfort. Med dess små dobbar kan du behålla maximalt väggrepp på alla typer av banor.

Godkänt vägdäck

Godkända däck till fyrhjuling för väg har en uppbyggnad som till stor del liknar uppbyggnaden hos ett bildäck. Det greppar både på torrt och vått underlag. Idealiskt för att cruisa på vägar och du kan även ta en avstickare utan problem.

Sport-/tävlingsdäck

Sportdäck till fyrhjulingar monteras ofta på fyrhjulingar med större cylindervolym. Det ger bästa prestanda på alla typer av underlag och banor. Med den här typen av däck kan du köra fort på alla typer av vägar.

Däck till kommersiella fordon

Det här däcket är avsett för yrkesbruk och ger med sina breda dobbar maximalt grepp på alla typer av underlag. Kommersiella däck till fyrhjuling är mycket motståndskraftiga och stabila och du kan transportera eller dra materiel och släp på alla typer av underlag.

Ett litet tips för fyrhjulingsdäck, ju fler lager desto högre motståndskraft. Om du åker ofta på grusvägar ska du välja ett däck med fler lager för att undvika punkteringar.

LiveChat
Messenger