Kundrecensioner


Olov O 2018-10-02

Nöjd på alla vis

Lasse V 2018-09-28

Lätt Det tog Fyra dagar för fyra färska att anlända

Lasse 2018-09-19

Bra däck till kanonpris, finns inget att klaga på. Beställer här nästa gång jag köper däck.

Nina 2018-07-03

Helt ok leveranstid. Däcken är monterade och ser bra ut, tiden får utvisa kvaliteten!

Ali Beg 2018-05-28

Väldigt enkel navigerad hemsida och all nödvändigt information om produkten finns på hemsidan att läsa. Produkter i olika pris klasser och kvalitier finns att hitta här det är bara välja och vraka. I jämförelse med många andra däck försäljnings hemsidor är billig och smidig.

Hermansson Sellgren d 2018-04-07

bra priser tog några dagar längre men allt funkade bra härifrån problemet är ju bara postnord som strulade till det 1 v i onödan "kunde inte leverera " trots vi var hemma men det är ju inte dackleaders fel

Marcus H 2018-03-21

Däcken kom i två omgångar. Två däck efter 6 dagar och resterande två efter 7 dagar. Tillverkade andra halvan av 2017. Mycket bra pris och inga problem på ngt sätt.

Al Hashimi M 2018-02-15

Mycket nöjd mycket

Benny öst 2017-12-04

Super bra däck

Al Hashimi M 2017-11-21

Bra pris ... mycket nöjd över däcken

Ryszard Nastawski 2017-10-29

Profesional service.

Andreas Berglund 2017-09-22

Bra pris! Mycket nöjd över däcken, det tog ca 1 vecka hem till dörren. Levererades med postnord i sverige. Bra uppföljning efter beställning.

Maximilian strömberg 2017-08-23

Mycket nöjd mycket fina fälgar snabb leverans spårbar högsta betyg välförtjänt!!

Bengt Lundholm 2017-08-09

Hemsidan var lätt att använda och bra priser på däcken.

mats k 2017-07-14

smidigt och snabbt

Marjan S 2017-06-21

Perfekt!

Ye M 2017-06-14

Dear Sir/Madam, I am so happy to see the 4 brand new tires exactly same as the type of my order when I am at home on about 13:15 today. Dackleader.se is an excellent and trustful internet company. I have no complain at all. Thanks and I will make new order again.

Mike 2017-04-22

Snabb leverans. Kommer handla igen helt klart då priserna är riktigt bra.

Auerbach J 2017-04-01

snabb o billigt o leverans

Magnus 2017-03-17

Tre år gamla däck! Men bra pris och snabb leverans.

Victor 2017-03-09

Allt gick jättesmidigt! Använde mig av en konkurrent där allt som kunde gå fel gick fel. Kommer fortsätta använda mig utav Dackleader istället.

Auerbach J 2017-03-07

Mycket bra priser och snabb leverans! Inget att klaga på.

Mladen 2016-10-29

Inget att klaga på allt gick smidigt och snabbt

Agge 2016-10-25

Good site, good prices, good fresh tires

deddep 2016-09-20

Good Price fast delivery

Tobben Johansson 2016-09-20

Snabb leverans o priset var ju makalöst! Kan inte annat än attt rekommendera o kommer def köpa däck på dackleader nästa gång också!

Mickes Däck 2016-09-18

mycket bra priser och snabba leveranser

Frank W 2016-08-22

Good service. 1 Week for delivery is ok. Tyres have not "newest" production date. Orderdate 8/2016 . Wintertyres delivered are produced in 2014.

Pia 2016-07-04

Snabb leverans, bra pris och produkten motsvarar beskrivningen. Ett stort plus för fraktfri kostnad'

Mexon 2016-06-27

Helt suverän service+bra däck till humana priser

Henrik L 2016-06-23

Kanon!

bjorkmananders 2016-05-08

Bra sajt, bra översikt och inte minst bra priser. Hoppas att jag inte blir besviken på beställningen,jag har beställt idag. Mvh Anders Björkman

Fredrik J 2016-05-05

Snabb leverans, bra och tydlig tracking av paketen! Däcken ser mycket fina ut. Väntar bara på att få byta till vinterhjul igen så man får testa dessa kvalitetsdäck! 100 poäng av 100!

Ulf Kjettselberg 2016-05-03

Lite gammalt däck men annars bra.

Mickes Däck FBG 2016-04-22

En av de bättre däcksidorna online

Jan L 2016-04-20

Mycket nöjd med beställningen. Fick trackingnummer och kunde följa leveransen via UPS. Efter 2 1/2 dagar hade jag dem hemma.

Fredrik J 2016-04-08

Funkar över förväntan, leverans samma vecka som beställningen! Däck till kanonpris!

Mattias D 2016-03-30

Grymma bra leverans tid, best på måndag kväll fick lev Torsdag. Lätt att hitta däck som passade min efterfrågan gällande pris och egenskaper. Kommer att beställa igen.

Marcus 2016-03-18

Snabb och bra service och bra produkt!

Hans Östewall 2016-03-01

Bra pris snabb leverans rätt däck Kan inte vara bättre.

Tord Ahlberg 2016-02-23

Däcken är helt rätt sort och leveransen fungerade bra. Däcken är avsedda för en veteranbil som inte körs många mil per år och och kommer att behöva bytas innan de blir utslitna och därför är det inte bra att de redan var drygt ett år gamla. Detta kunde man inte se vid beställningen utan jag antog att de var helt nya.

Mattias L 2016-02-16

Jättebra inga problem. Snabb leverans och allt såg bra ut. kommer garanterat handla mer däck utav er. / ML

Magnus P 2016-01-22

Beställde, efter mycket avvägande, snökedjor den 19 januari och idag (22:a januari) levererades de hem till dörren. Jag läste en del rescensioner innan jag beställde och det var flera som inte var så positiva. Jag måste dock säga att jag är mycket nöjd! Lätt att beställa. Betalade via Paypal och mycket snabb leverans. Jag kan bara rekommendera Däckleader efter denna, min första beställning. /Magnus

Kenneth Mattiasson 2015-11-26

Bra, förutom leveransen det tog tre veckor, det kom ett däck om dagen i 3:e veckan, annars ok.

Niclas 2015-11-17

Fungerade perfekt , beställde torsdag kväll och däcken låg vid garaget tisdag vid 10. Trodde inte det var så smidigt att få det hem fraktfritt efter en del omdömen. Men med detta priset får jag monteringen gratis om man jämför med bara priset på de andras billigaste pris. För att inte tala om de stora kedjornas priser , kommer tillbaka vid nästa däcksbyte!

Morgan Persson 2015-11-02

Snabb leverans, grymt färska och fina däck. Toppenbra företag.

Rickard K 2015-09-14

Var lite misstänksam i början, men fick ändra mig Jag är helnöjd

Crister J 2015-05-07

Efter massor med problem med bl.a polisanmälan vill jag nu lyfta på hatten för Däckleader. Även om det har varit svart under en lång tid så har företaget revanscherat sig på bästa tänkbara sätt varför jag ändock vill rekommendera dom å det varmaste...

henrik 2015-04-26

Snabb leverans . Är mycket nöjd med varan och priset

Anneli G 2015-04-17

Mycket bra pris och snabb leverans! Inget o klaga på!

Se fler recensioner