Sök efter bil
Avancerad sökning
Alla
Välj alla Radera
Alla märken
0 / 43
Bekräfta

Lättmetallfälgar: Ge ett unikt utseende till din bil

Som däckspecialist kan DäckLeader erbjuda ett brett urval av fälgar för utrustningen av din bil.

Med nästan hundra märken av fälg i lager, vill vi tillgodose dina förväntningar, genom att erbjuda garanti för de bästa priserna. För att anpassa oss till alla budgetar och alla smaker, erbjuder vi hela vår katalog över märkena som finns tillgängliga på vår webbplats. Dra nytta av vår expertis och hitta varje märkes egenskaper och fördelar genom våra detaljerade produktspecifikationer, som fastställdes av våra experter. Vi lägger väldigt många bilder på nätet för at du ska kunna välja dina fälgar i de bästa villkoren.

Oavsett om det är en liten stadsbil, en sportsedan eller en stor 4x4 kan du garanterat hitta billiga fälgarna som bäst kommer att utmärka din bil. Spara tid genom att beställa dina fälgar och lågprisdäck samtidigt hos DäckLeader. Ge din bil ett unikt utseende.

Du har bestämt dig för att ändra utseendet på din bil. Fälgarna är skadade eller slitna. Det är dags att hitta nya fälgar. Vi vill ge dig några råd om vad som är viktigt när man ska välja fälgar.

Valet av storlek.

Ju större fälg, desto mer pimpat utseende får bilen. Ökad fälgstorlek medför minskad höjd på däcket. Däckets profil har stor betydelse när det gäller stötdämpning och om fälgdiametern blir för stor kan det påverka komforten negativt. Om däckets profil minskas, minskas rullomkretsen. Det gäller alltså att hitta en bra kompromiss.

Valet av storlek

En fälgstorlek kan användas till flera däckstorlekar. Du hittar värdena i vår jämförelsetabell. Se upp när du ändrar storlek och diameter så att dimensionen blir likvärdig originalmonteringen.

Typ av ekrar

Vi tänker inte ofta på det, men valet av typ av ekrar på fälgen är viktigt. Smala ekrar ger bättre kylning av bromsarna. En fälg med enkel konstruktion och mellanrum mellan ekrarna gör det enkelt att göra rent och ta bort damm från bromsarna när bilen tvättas.

LiveChat
Messenger