180/55 ZR17 73W Bakdäck - Ändra

Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Bakdäck

Kategori : Tävling / bana
C B B 72 dB
4.5 /5 (24 recensioner)
Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Bakdäck
Michelin 180/55 ZR17 73W
72
Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Bakdäck
C B B 72 dB
i lager

Gratis leverans inom 72h

Pris per styck 2 696,69 kr

Egenskaper

Märke Michelin
Modell Power Cup 2
Dimension 180/55 ZR17 73W
Ändra den här dimensionen
Specificering Bakdäck
Europeiskt Rating
C B B 72 dB
Kategori
Tävling / bana
Recensioner
4.5 /5 (24 recensioner)

Beskrivning

Den nya Michelin Power Cup 2 är ännu mer lämpad för körning på bana än Power 5 och Power GP. Designgrupperna för Michelin Power Cup 2 hade främst användning på bana i åtanke, men dess design och sammansättning har gjort det möjligt att få godkännande för vägkörning. Det är dock fortfarande ett däck som är tänkt för banan, med en spårandel (4 % FR / 5 % RR) vilket ger bättre grepp på torrt underlag, men gör det svårt att dränera vatten. Sidorna är också av en mycket markerad "slick" typ och bakdäcket har en gummiblandning specialiserad för banan. Det är alltså ett däck som gör det möjligt att få ut det mesta av sin motorcykel på banan, samtidigt som det fortfarande har väggodkännande. Power Cup 2 är därför mindre anpassningsbar än Power GP, men dess prestanda på banan är mycket bättre.

Ett gummi främst avsett för banan, tack vare Michelin 2CT-blandningen fram och Michelin 2CT+ bak.
Godkännande för vägkörning tack vare dess spårandel på 4 % fram och 5 % bak. "Premium Touch Technology" på sidorna.

recensioner
Montering

24 kundrecensioner

4.5 av 5 stjärnor

Livslängd 3.0 /5
Fuktig mark 2.5 /5
Torr mark 5.0 /5
Komfort 4.5 /5
Kvalitet/Pris 4.0 /5
Stabilitet 5.0 /5
Buller 5.0 /5
uppvärmningstid 4.5 /5

Kundernas utvärderingar

För din information kontrolleras recensioner som lämnas på webbplatsen. Recensioner listas i kronologisk ordning.


- Väg - Sportig - 13000 km

Fungerar perfekt !!


- Bana - Sportig - 600 km

Perfekt för trackdays - håller bra vid 55 graders ban-temperatur i Brünn. Också trevligt och klibbigt på vägen - nivå lika med Supercorsa men varar längre.


- Bana - Sportig

Tillverkaren anger att däckvärmare inte är nödvändiga. Men det här är helt fel. Kanske en dag med 35 grader? men på svalare dagar före däcken når upp till temperaturen riskerar du köldskador! Om du har däckvärmare finns det inga problem, utan värmare fel däck!


- Väg - Sportig - 900 km

Det passar mig verkligen bra, det skrämmer mig aldrig eller något sådant. Det enda nackdelen som kan läggas på den är att om du är snabb, så slits den på 900 kilometer, men för mig har säkerheten ett pris. Bra däck.


- Bana - Sportig - 2000 km

Jag använder däcket för Trackdays och på vägen Perfekt på banan om du inte vill använda dämvärmare men vill rulla med halvslicks. Perfekt för vägen även under mycket sportiga förhållanden Rullbart på våta ytor, men vid regn och vatten saknar jag förtroende eftersom det inte finns kisel och halvslicks.


- Bana - Sportig

Bra däck hittills det bästa från tillverkarens sortiment för terrängkörning på amatörnivå. Priset rättfärdigar sig också.


- Bana - Sportig

Mycket bra att använda på racerbanan, inga problem med uppvärmning, grepp osv. Slicks är naturligtvis bättre eller snabbare.


- Berg - Sportig - 4000 km

Snabbt och professionellt


- Motorväg - Sportig - 50 km

De bästa däcken jag har provat hittills, dessa däck har enormt grepp, livslängden på dessa däck kommer inte vara hög, men det är därför jag inte köpte dem. Hög rekommendation för dem som lutar hårt i kurvorna. Jag har också en lutningsvinkelsensor och den visade mig en maximal vinkel på 56°.


- Bana - Sportig

Idealdäck för banan, glöm vägen. Möjliggör att köra på torr bana. Gripen mycket nära en slick och identiskt beteende för ett mer prisvärt pris. Jag monterar inte längre än dessa däck.


Se fler recensioner

Betygsätt detta däck

För att ge återkoppling om Michelin Power Cup 2, måste du logga in.

LiveChat
Whatsapp Messenger