Sökning efter dimension
Däck Berlin Tires bil

Däck Berlin Tires

BERLIN Tires är det nya tyska däckmärket med ultrahög prestanda från företaget Berlin Tires Europe GmbH.
Det internationella företaget är baserat i den tyska huvudstaden Berlin.
Det erbjuder många högkvalitativa produkter för ett brett utbud av tjänster.
BERLIN Tires-däcken är avsedda för premiumbilar. De håller hög kvalitet och 100 % "tysk design". Du är därför garanterad en produkt av oklanderlig kvalitet till ett rimligt pris.
Namnet BERLIN Tires valdes eftersom ingen annan stad inkarnerar Tyskland så bra som huvudstaden – centrum för politisk makt men också en symbol för frihet och estetik.
Krävande fordonsägare vill också att deras däck ska kombinera kraft på vägen med estetisk perfektion.

Produkterna inom varumärket BERLIN Tires är produkter på världsmarknaden för däck. Tack var den senaste tillverkningsteknologin från Industri 4.0 har varumärkets ingenjörer utvecklat nya gummisammansättningar samt specialdäck som inte bara reducerar buller utan också förbättrar prestandan på vägarna (såväl på torrt som vått underlag) i jämförelse med andra produktkonkurrenter. En och samma produkt förenar en hel uppsättning exceptionella kvaliteter, till ett fantastiskt pris: ännu ett utmärkande och positivt drag hos BERLIN-däck!

Man frågar ofta varför ett däckmärke har samma namn som huvudstaden. Återigen, skaparna av BERLIN-däcket har tänkt länge och kom fram till följande slutsats: Internationell atmosfär, högteknologi, kulturell mångfald, kreativitet, snabbhet och långsamhet, estetik, modernitet och tradition: så många värden som inte existerar tillsammans någon annanstans än i den tyska huvudstaden. Berlin betraktas världen över som en multikulturell stad som ligger i teknikens framkant. En stad som hela tiden vibrerar med en enorm mångfald och ett unikt levnadssätt. Detta teknologiska avantgarde, den här livskänslan och kreativiteten samt den oupphörliga aktiviteten i staden reflekteras i BERLIN Tires produkter. Och det är anledningen till att namnet på de här nya premiumprodukterna som tagits fram för sportförare och som fokuserar på kvalitet till ett rimligt pris har inspirerats av den tyska huvudstaden.

Ingenjörerna bakom BERLIN Tires brinner för däckutveckling och vill erbjuda köparna en "ny generation av produkter av god kvalitet till överkomliga priser". Idag räcker det inte med att köra en prestigefylld och sportig bil: däcken måste också anpassas till de här fordonen. Och alla borde få kvalitetsdäck med en maximal körkomfort och högsta möjliga säkerhetsnivå. Att utveckla så mycket kvalitet har varit extremt svårt, men utvecklarna hos BERLIN Tires har likväl klarat det galant. De har lyckats uppfylla alla krav de ställde på produkten. Målet om ett däck av hög kvalitet till ett överkomligt pris har till och med nåtts.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

4 säsonger

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

4 säsonger
LiveChat
Whatsapp Messenger