Klicka här för att starta sökningen
Däck Cheng Shin bil

Däck Cheng Shin

Däck av märket CST presenteras av Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Med över 20 000 anställda är Cheng Shin Tire den största tillverkaren av cyklar i världen och erbjuder produkter i flera andra kategorier.

Märket CST distribueras i över 150 länder och täcker ett brett utbud av marknadssektorer. Produkterna CST innefattar däck och slangar och cyklar, motorcyklar och mopeder, terrängfordon, bilar, lastbilar, gaffeltruckar, jordbruksfordon samt fordon för gräsmatta och trädgård.

Med anläggningar som består av tre fabriker i Xiamen i Kina är CST-tillverkare stolta över att tillverka utrustning i världsklass med en innovativ teknologi med särskild tonvikt på kvalitet, leverans och kundnöjdhet. CST uppfyller de allra striktaste internationella normerna. Företaget har fått flera certifikat och priser, varav DOT (amerikanska transportministeriet), ISO9001, E-Mark, TS 16949 och det berömda China Brand Award.

Tack vare tillverkning i världsklass och en mycket effektiv logistik sätter CST en hög standard inom däckbranschen. Hos CST är begrepp som kvalitet, integritet och service inte bara tomma ord: de är grunden i företaget, från högst upp i ledningen ned till personalbasen.

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil