Sökning efter dimension
Däck Double Coin bil

Däck Double Coin

I Kina är ett mynt (coin på engelska) en "lyckosymbol". När företaget tillverkat sitt första diagonala däck 1934 ville Double Coin erbjuda kunderna kvalitetsprodukter som de kunde glädjas åt att använda.
Namnet "Double Coin" (tvåsidigt mynt) är på sätt och vis en önskan och ett löfte om framgång för varje kund. Sedan de första TBR-däcken såldes i USA 1992 var företagets mål att erbjuda kunderna mera mervärde än vad de kunde föreställa sig. Vilket innebär att ge dem mer än ett komplett sortiment av TBR- eller OTR-däck av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Det handlar om att erbjuda den högsta möjliga nivån på tjänster och stöd för att kunden ska få den bästa köparupplevelsen.
. Sedan starten har Double Coin stigit i ranking och är en oslagbar ledare bland de kinesiska däcktillverkarna. Från tillverkningen av det första radiella lastbilsdäcket i Kina till tillverkningen av det första SmartWay®-kontrollerade EPA-däcket har Double Coin banat vägen för andra kinesiska tillverkare som använder avancerad teknologi för att tillverka de bästa däcken. 1989 ingick DoubleCoin ett partnerskap med Firestone Tire för förvärvet av en teknisk struktur med slangfria däck som förbättrar hållbarhet och prestanda.
2001 och 2011 ingick Double Coin ett joint venture med Michelin. Double Coin har även deltagit i tekniska projekt tillsammans med andra stora företag, till exempel Beakart för stålkablar, Chevron för kol och syntetiskt gummi och Huayigruppen för petrokemikalier. De här tekniska investeringarna har integrerats i tillverkningen av TBR- och OTR-däck av hög kvalitet.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

4 säsonger

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

Sommar
4 säsonger
LiveChat
Whatsapp Messenger