Sökning efter dimension
Däck Windforce bil

Däck Windforce

Företaget Windforce ligger i den vackra staden Quigdao. Windforce startade starkt och har utvecklats snabbt. Windforce försäljning har fortsatt att öka sedan 2013 och överskrider för första gången 100 miljoner dollar 2016. Windforce erbjuder ett komplett däckutbud: PCR, UHP, SUV, H/T, A/T, M/T, verktyg, A/S, HIVER eller TBR. Tack vare ett professionellt marknadsteam som är närvarande hos sina olika återförsäljare är Windforce-däcken numera tillgängliga hos ett stort antal SAV-återförsäljare och hos kända inställningsverkstäder i över 100 länder i hela världen.

I sin ständiga strävan efter en allt bättre kvalitet investerar Windforce ständigt i forskning och utveckling för att ta fram nya produktserier. Windforce vill också tillhandahålla kvalitativa däck och tjänster och svara bättre på utvecklingen av efterfrågan på marknaden.

Tiden har gjort det möjligt att förbättra sig och utveckla aktiviteterna ytterligare. Windforce-däcken är vid din sida för att hjälpa dig framåt och skapa en bättre framtid.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

4 säsonger

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

Sommar
LiveChat
Whatsapp Messenger