Sökning efter dimension
Däck BKT bil

Däck BKT

Balkrishna Industries Limited (BKT), med huvudkontor i Mumbai, Indien, är en ledande tillverkare på marknaden för terrängdäck.

Sedan starten 1987 har BKT framgångsrikt fokuserat på specialiserade sektorer som däck för jordbruksfordon, bygg- och industriutrustning, jordförflyttnings-, hamn- och gruvutrustning, ATV-däck och trädgårdsutrustning. Som ett resultat har BKT blivit en global aktör inom terrängdäcksindustrin med en marknadsandel på 6% och en försäljningsvolym på 850 miljoner amerikanska dollar, med en ökning på 30% under de senaste fem åren.
För närvarande har BKT fyra dotterbolag i Europa och Nordamerika som stöder huvudkontoret i försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter: BKT Europe S.r.l. i Seregno, Italien, BKT tires USA Inc. i Akron, Ohio, BKT tires Canada Inc. i Toronto, och BKT Tires, Inc. i Brentwood, Tennessee. BKT säljer sina produkter genom ett nätverk av nationella distributörer, i 130 länder över hela världen. De fem ultramoderna produktionsanläggningarna i Aurangabad, Bhiwadi, Chopanki, Dombivali och Bhuj sysselsätter över 7 000 personer. I ett mycket konkurrenskraftigt däckmarknad stöder och hjälper BKT sina kunder att växa sin verksamhet. BKT strävar efter att alltid erbjuda nya kvalitetslösningar som kan tillgodose de mest krävande användarnas behov inom alla verksamhetsområden. BKT tror att en konstant och kontinuerlig investering i teknisk utveckling är nyckeln till ett högpresterande och funktionellt däck.

Med tanke på sitt medborgerliga och sociala ansvar har BKT antagit de strängaste åtgärderna för miljöskydd. Och det är självklart att BKT visar stor respekt för sina anställda som varje dag arbetar passionerat för att uppnå företagets mål.

BKT har för avsikt att etablera sig som ledare och referens på den globala marknaden för terrängdäck, särskilt inom specialiserade sektorer som jordbruksfordon, bygg- och industriutrustning, samt jordförflyttnings-, hamn- och gruvutrustning, ATV-däck och trädgårdsutrustning.

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

LiveChat
Whatsapp Messenger