Sökning efter dimension
Däck Headway bil

Däck Headway

Headway Technology Group är ett mångsidigt företag i Dongying, i provinsen Shandong, i Kina. Där tillverkar man olika typer av däck, bland annat PCR-däck, TBR-däck, diagonala OTR-däck och diagonala lastbilsdäck och bussdäck. Nyligen har utbudet av produkter och tjänster som företaget kan erbjuda blivit större och inkluderar tillverkning av legeringsfälgar och litiumbatterier, fastigheter och andra produkter, samtidigt som man huvudsakligen fokuserar på tillverkning av däck för lastbilar och bilar.

Tack vare sitt samarbete med landets största universitet kan företaget anpassa sig till takten för skapandet av ny teknik, förbättringen av materialsammansättning och utvecklingen av trender inom den kinesiska däckindustrin. Gruppen har fått flera certifieringar varav ISO9001, TS16949, GB/T24001, GB/T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC och SONCAP.

Tack vare en strikt hantering av kvalitet och produktion har Headway Group etablerat ett strategiskt samarbete med stora lastbilstillverkare så som Sinotruck. I dagsläget ligger företagets årliga kapacitet på 12 miljoner PCR-däckdelar och 1,2 miljoner TBR-däckdelar. I slutet av 2015 kommer gruppen att ta den här siffran till 30 miljoner PCR-däckdelar och 3 miljoner TBR-däck.

Headway strävar efter att diversifiera sin utveckling och koncentrera sig på en win-win affärsmodell för sin framtida tillväxtstrategi. Genom att vara lyhörd inför förväntningarna på marknaden och tillhandahålla produkter av hög kvalitet till användarna siktar gruppen på att ge mervärde till världsekonomin och skapa sig ett rykte som företag i världsklass.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

4 säsonger
LiveChat
Whatsapp Messenger