Sökning efter dimension
Däck Horizon bil

Däck Horizon

Horizon Tire har sålt sina däck i hela USA i 10 år.

De största OEM (Original Equipment Manufacturer), distributörerna och återförsäljarna ser Horizon som en bra leverantör när det kommer till service, tillförlitlighet och produktkvalitet.

Horizon har tecknat en produktansvarsförsäkring hos ett försäkringsbolag baserat i USA för alla produkter de har till försäljning.

Den huvudsakliga affärsmodellen är "direktleverans per container" till alla destinationer i USA.

Distributionscentren baserade i USA (i södra Kalifornien, i Texas, i New Jersey och i Georgia) har över 4 hektar lager, antingen för att möjliggöra omedelbar insamling av varorna eller för att leverera behållarna dit köparna önskar.

Horizon har filialer i Kina, Peking och Qingdao, för att underlätta tillverkningen och kunna köpa från de många däcktillverkare som är installerade kring Stilla havet.

Horizon marknadsför produkter tillverkade av fabriker som omfattas av mycket strikta kvalitetskontroller och som rekommenderas av följande normer: ISO/TS 16949 (kvalitetsstyrning), ISO 9001 (kvalitetsstyrning), ISO 14001 (miljöhantering), ISO 10012 (mäthantering), DOT, E-Mark, CCC, E-Sound, INMETRO, GCC, ECE-SW och det tidigare RAH.

Däck för Bil / Personbil

Sommar
LiveChat
Whatsapp Messenger