225/45 R17 94W XL, 3PMSF - Ändra

Nokian Seasonproof 225/45 R17 94W XL, 3PMSF

Kategori : Personbil 4 säsonger
C B A 69 dB
4.0 /5 (124 recensioner)
Nokian Seasonproof 225/45 R17 94W XL, 3PMSF
Nokian 225/45 R17 94W XL
69
Nokian Seasonproof 225/45 R17 94W XL, 3PMSF
C B A 69 dB
i lager

Gratis leverans inom 72h

Pris per styck 1 238,69 kr

Egenskaper

Märke Nokian
Modell Seasonproof
Dimension 225/45 R17 94W
Ändra den här dimensionen
Specificering XL, 3PMSF
Europeiskt Rating
C B A 69 dB
Kategori
Personbil 4 säsonger
Recensioner
4.0 /5 (124 recensioner)

Beskrivning

Visar mycket god hållbarhet, optimal prestanda och lågt rullmotstånd för att vara bränsleekonomisk och miljövänlig, säkerställer Nokian Seasonproof-däcket perfekt säkerhet för sin förare året runt, särskilt på snöiga vägar och under regniga förhållanden.

Beskrivning
recensioner
Montering

Avancerad dragkraft och kontroll

Avancerad dragkraft och kontroll
Utrustad med ett nytt slitbanemönster och en central zon kopplad till slitbanans block, garanterar den förbättrade prestanda på sommaren samt vid bromsning på torr eller våt väg, minskade bromssträckor, ökad säkerhet i kurvor tack vare optimalt grepp och avancerad kontroll och optimal prestanda oavsett väderförhållanden.

Bästa grepp på snön

Bästa grepp på snön
Utrustad med snödubbar placerade mellan slitbanans block, ger detta vinterdäck kraftigt grepp och en stabil körkänsla.
Genom att effektivt fästa på snöiga ytor vid acceleration och bromsning, förstärker dubben säkerheten i snön liksom på alla andra typer av mjuka terränger.

Slitageindikator för däck

Slitageindikator för däck
Utrustad med slitindikatorn (DSI) som låter föraren veta när det är dags att byta däck, garanterar Nokian Seasonproof en säker vinterkörning. Slitindikatorn visar återstående mönsterdjup i millimeter, och siffrorna suddas ut allteftersom däcket slits. För att garantera perfekt säkerhet på vintern bör spårdjupet idealiskt vara 4 till 5 millimeter och när snöflingan försvinner är det dags att byta däck för en säker körning.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Kombinerar tre innovativa tekniska egenskaper i designen av lameller, slitbanan och gummi, gör Season Sense-konceptet det möjligt att uppnå prestanda året runt och ultimat säkerhet i snö och regn. Vi har producerat anpassade multifunktionella lameller och riktade mönster och den nya "all-säsong" spåret i slitbanan kan dränera vatten och lera, medan det nya silikarika gummiblandningen erbjuder utmärkt hållbarhet, bra grepp på våta ytor och lågt rullmotstånd, vilket gör det lätt att använda på vått och lerigt underlag.
LiveChat
Whatsapp Messenger