Sökning efter dimension
Däck Uniroyal bil

Däck Uniroyal

Uniroyal är ett dotterbolag till gruppen Continental. Bolaget är specialiserat inom regndäck. Sedan 1969 tillverkar Uniroyal däck för både våt och torrt underlag. Företaget, som grundades 1892, gick samman med Continental AG på 80-talet. Varumärket kännetecknas av ett bra kvalitet/pris-förhållande och drar nytta av den tyska koncernen Continentals anseende.

De mest sålda profilerna

Däck för Bil / Personbil

Däck 4x4 / SUV

Däck för Kommersiellt fordon / Lätt lastbil

Varumärkets teknologier Uniroyal

Shark Skin Technology (SST)

Shark Skin Technology (SST)
För maximal säkerhet vid vattenplaning, lita på Shark Skin-teknologin. Inspirerade av den extraordinära texturen på hajhud, har vi återskapat Moder Natures genialitet i våra däck RainSport 3 och RainExpert 3.
Som du kanske har märkt, verkar hajar ha en slät och hal hud, men den är faktiskt täckt av mikroskopiska fjäll som liknar ett sammanflätat nät av miniatyrtänder. Deras syfte är inte bara att skydda djuret, de hjälper också till att resa sig för att hjälpa dess kropp att propellera genom vattnet mer effektivt, snabbare och med mindre motstånd.
Efterliknande naturen, har vi utrustat våra däck RainSport 3 och RainExpert 3 med denna Shark Skin-teknologi (SST) inspirerad av dessa sammanflätade fjäll. Bioniken har gjort det möjligt för oss att utrusta våra mönster med en reproduktion av en hajhudseffekt som hjälper till att snabbt dränera vatten från undersidan av däcket.

Självbärande Runflat (SSR)

Självbärande Runflat (SSR)
Däcket Runflat, kallat SSR-däck hos Uniroyal (self-supporting-runflat), är utrustat med en förstärkt sida som förhindrar att sidan kläms mellan fälgen och vägen vid punktering, och därmed läckage. Det är därför du även vid en punktering kan köra upp till 80 kilometer med en maximal hastighet av 80 km/h för att ha tid att ta dig till närmaste garage.
LiveChat
Whatsapp Messenger