245/30 R20 90W DOT 2019, XL - Ändra

Antares Majoris M5 245/30 R20 90W DOT 2019, XL

Kategori : sommar personbil
E E 71 dB
Antares Majoris M5 245/30 R20 90W DOT 2019, XL
71
Antares Majoris M5 245/30 R20 90W DOT 2019, XL
E E 71 dB
i lager

Gratis leverans inom 72h

Pris per styck 1 053,09 kr

Egenskaper

Märke Antares
Modell Majoris M5
Dimension 245/30 R20 90W
Ändra den här dimensionen
Specificering DOT 2019, XL
Europeiskt Rating
E E 71 dB
Kategori
sommar personbil
Recensioner
0.0 /5 (0 recensioner)

Beskrivning

Högpresterande däck till lågt pris, Antares Majoris M5 är ett högpresterande däck avsett för att utrusta nyttofordon, SUV:er och crossovers. Mönstret på slitbanan är halkfritt, det ger mycket hög grepp både på torra och våta vägar. De tvärgående spåren är där för att ge bättre stabilitet, bättre väghållning och bättre respons. Karkassen har speciellt utformats för att förbättra den taktila och akustiska komforten.

Beskrivning
recensioner
Montering

Super stabilitet vid körning och väghållning

Super stabilitet vid körning och väghållning
Den optimala utformningen av formeln och strukturen på skulpturerna, säkerställer att däcket har överlägsen stabilitet och väghållning.
A. Användningen av en formel med högt innehåll av naturligt gummi i vit kol tillåter justering av slitbanans hårdhet till mönster med små spår, för att minska den totala hårdheten i slitbanans block och öka dess stödyta.
B. Med utformningen av slitbanan som förbättrar motståndsyta mot sladd, säkerställer den kontinuerliga tvärgående spåret stabilitet och precision.

Utmärkt grepp och bromsning på vått underlag

Utmärkt grepp och bromsning på vått underlag
Tack vare en optimal materialformel och design kan bromsprestanda, grepp på vått underlag och prestanda på torrt underlag garanteras.
A. En formel med högt innehåll av vit kol används för att förbättra bromsprestanda i särskilt fuktiga områden. Den förstärkta strukturen på däckets karkass, kombinerat med en bred och stark axel och förstärkta spår, garanterar dess styvhet under körning och styrning.
B. Datorsimulering av däckets slitbanemönster och rullmotstånd

Ultra-tyst komfort

Ultra-tyst komfort
Utformningen av en optimal karkassstruktur och mönsterstruktur garanterar maximal tystnad och komfort.
A. Optimerar karkassstrukturen och förstärker däckets kraftbalans under körprocessen genom att analysera kraften i varje del av däcket.
B. Mönsterdesignen i kombination med utformningen av hela det öppna blocket hjälper till att effektivt förbättra däckets ljudisolering och minska rullningsljudet.
LiveChat
Whatsapp Messenger